Gratis verzending boven €50

Winkelwagen

Je winkelwagen is momenteel leeg

5 kledingtips voor de kleine vrouw

 • Geplaatst op
 • Door Kayley Konijnenberg
 • 0
5 kledingtips voor de kleine vrouw

Ik ben Kayley Konijnenberg en ik ben 1.55 meter ‘lang’. Als ik met een doel ga winkelen, dan kijk ik er al snel tegenop. Even snel een outfit scoren voor een speciale gelegenheid, is voor mij een hele opgave. Tegenwoordig ben ik wel sneller geworden in het vinden van een outfit. Hoe ik dat doe? Ik geef je hieronder 5 tips.

Ik ben Kayley Konijnenberg en ik ben 1.55 meter ‘lang’. Als ik met een doel ga winkelen, dan kijk ik er al snel tegenop. Even snel een outfit scoren voor een speciale gelegenheid, is voor mij een hele opgave. Tegenwoordig ben ik wel sneller geworden in het vinden van een outfit. Hoe ik dat doe? Ik geef je hieronder 5 tips.

    1. High waisted jeans

Ik pleit voor deze broeken. Deze broeken hebben een hoge taille, waardoor je benen langer gaan lijken. Daarnaast komt je taille veel meer naar voren. Vind jij strakke broeken nou helemaal niks? Probeer is een broek waar heel veel stretch in zit. De kans is groot dat je nooit meer anders wil.

 

    1. Vermijd wijdvallende kleding

Door onze lengte kan wijdvallende kleding averechts werken. Hierdoor lijken we nog kleiner en vaak zelfs voller dan we werkelijk zijn. Je hoeft alle wijde kleding natuurlijk niet gelijk de kast uit te gooien. Als je toch een wijd item wil dragen, combineer het dan met een strakker item. Combineer bijvoorbeeld een wijde blouse met een high waisted skinny jeans.

 

    1. Verticale lijnen

Horizontale lijnen laten je lichaam breder lijken. Als kleine vrouw is het daarom een betere keuze om verticale lijnen te dragen of creëren. Een subtiele lijn aan de zijkant van een jurk doet al wonderen. Daarnaast kun je verticale lijnen creëren door een blazer of een rechte jas te dragen. Het is ook beter om dezelfde kleuren te dragen of twee items die dezelfde tint hebben. Hierdoor lijk je langer. Denk bijvoorbeeld aan een zwarte blouse op een zwarte pantalon.

 

    1. Accessoires

Misschien heb je er nooit zo bij stil gestaan, maar accessoires kunnen veel invloed hebben op hoe lang je lijkt. Wil je een riem dragen? Dan kun je beter gaan voor een smalle riem. Wanneer je een tas wil kopen, is het beter om voor een lange shoudertas met een dunne band te kiezen. Zorg er ook voor dat je geen te grote tas koopt. Dit zorgt ervoor dat je kleiner lijkt.

 

    1. Hakken

‘Echt fijn dat je klein bent, dan kun je gewoon hakken aan!’ Het zal me niets verbazen als elke kleine vrouw dit minstens 10 keer in hun leven heeft gehoord. De een is gek op hakken en de ander moet er niet aan denken om er elke dag in te lopen. Of je ze leuk vindt of niet, ze maken je letterlijk langer. Het is zeker het overwegen waard om hakken te gaan kopen. Je hoeft natuurlijk niet gelijk naaldhakken te kopen, maar begin bijvoorbeeld eerst met laarzen die een blokhak hebben van ongeveer 5 cm. Practice makes perfect!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »